referenties

Karl van Baggem / Michelinster Restaurant De Hoefslag

“Sinds enige tijd maken wij gebruik van EasyCandle. Wat een mooi, praktisch en goed product! Mooi zacht licht, sfeervol, bijna niet van echt te onderscheiden, gebruiksvriendelijk, geen vieze windlichten meer en ook nog eens kostenbesparend!”

Jeroen Plugge / Restaurant Bis

“Ik heb geen geknoei met kaarsvet en hoef nooit meer kaarsen te kopen. Easy Candle is erg gebruikersvriendelijk en absoluut sfeervol.”

Martijn Afink / Mercure hotel aan de Amstel Amsterdam

“Sinds kort gebruiken we de Easy Candles in onze restaurants en zijn hierover zeer tevreden. EasyCandle is makkelijk in gebruik, geeft sfeervol licht en geen kaarsvet meer op de tafels! En het verdient zich op termijn vanzelf terug!”

Kin-Pong / Mercure hotel Den Haag

“We gebruiken Easy Candles nu alweer voor een maand en zijn hartstikke tevreden over het product. Ze zijn makkelijk te gebruiken en branden lang genoeg om de hele avond mee door te komen. Belangrijkste is dat ook onze gasten de Easy Candles erg mooi vinden en zich afvragen waar ze het kunnen kopen?”

Ronald Inklaar / Restaurant Mero

“Ik ben helemaal content met Easy Candle. Was je maar 5 jaar eerder gekomen met dit mooie product!”

Aran Harash / Novotel hotel Den Haag

“Onze interesse in Easy Candle kwam voort uit onze initiatieven op milieugebied tijdens ons EarthCheck certificeringsproces. Het deed ons goed te constateren dat het ook nog eens veel praktischer, veiliger en kosteneffectiever is dan elk ander aanbod dat nu op de markt is.”

Fred Plug / Bistro Le Café

“Sinds wij Easy Candle gebruiken, hebben we geen geknoei meer met kaarsvet, wel mooi sfeervol licht en de lucht is veel schoner”.

Stefan Maas / Novotel hotel Brainpark, Rotterdam

“Voorheen gebruikten wij geen kaarsen in het restaurant en de bar van ons hotel. Maar nu wij de kaarsen van Easy Candle hebben staan, ziet er er een stuk gezelliger uit! Zowel onze gasten als medewerkers zijn er zeer over te spreken! Het effect van Easy Candles is niet van echt te onderscheiden. Tevens zeer gemakkelijk in onderhoud en gebruiksvriendelijk”.

Dirk van Waasbergen / Restaurant Het Heden

"De kaarsen van Easy Candle geven mooi warm licht. Ze doen het de hele dag en ik ben blij dat we van de echte kaarsen af zijn. Ze zijn helemaal perfect!"

Peter Veeman / Restaurant La Galleria

“Bevalt erg goed, veel schoner, geen troep meer, schone lucht, hygienisch geen opslag met dozen kaarzen meer. En scheelt bergen geld!”